.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

torsdag 30 maj 2013

Kärt barn har många namn

För var dag kommer den närmare. Döden. Hädanfärden. Ända-lykten. De pratar om valfrihet men det enda vi får välja när det gäller döden är vad vi vill kalla den. Kärt barn har många namn.

Inspirerad av ordet nedräkning från Skrivpuff.

tisdag 28 maj 2013

Pang bom

Typiskt mig. Precis när jag hade bestämt mig för att börja om på ny kula och äntligen lita på mig själv så dör jag. Pang bom bara så där. Jag hade ifrågasatt ihjäl mig själv.

Inspirerad av ordet nystart från Skrivpuff.

måndag 27 maj 2013

Allt är normalt

Jodå. Allt är normalt. Tror inte det kan bli normalare än så här. Det är så normalt att det är onormalt. Det är det jag inte står ut med.

Inspirerad av ordet motstridig från Skrivpuff.

lördag 25 maj 2013

Ingen kvällsmänniska

Jag är ingen kvällsmänniska. Jag är ingen morgonmänniska heller och definitivt inte någon nattmänniska. Vet inte vad jag är för typ egentligen men nån sorts människa är jag väl. Typ.

Inspirerad av ordet utanförskap från Skrivpuff.

fredag 24 maj 2013

En tradig typ

Jag är ingen charmknutte om man säger så. Jag är nog ganska tradig när jag tänker efter. Motsvarar inte mina förväntningar. Jag kanske kan reklamera mig.

Inspirerad av ordet kritisera från Skrivpuff.

onsdag 22 maj 2013

I väntan på Elvis Presley

När de frågar vad jag gör hela dagarna säger jag som det är. Jag väntar på Elvis Presley säger jag men det tycker de är så sorgligt att det skär i deras hjärtan så nu säger jag att jag väntar på döden i stället och det tycker de är helt okej.

Inspirerad av ordet hjärtskärande från Skrivpuff.

tisdag 21 maj 2013

Det finns dagar...

Det finns dagar då jag undrar om jag finns. Då tar jag på mig något pråligt och hoppas att de ser mig. Vissa dagar då jag undrar om jag finns.

Inspirerad av ordet färgsprakande från Skrivpuff.

söndag 19 maj 2013

Vissa saker måste man

Och om man inte är som de vill att man ska vara, då låtsas man. Låtsas att man är som de vill att man ska vara. Vissa saker måste man. Tror man.

Inspirerad av ordet värdighet från Skrivpuff.

torsdag 16 maj 2013

I vägen liksom

Om man kunde utrota dem eller nyansera dem, effektivisera, rationalisera dem. De är i vägen liksom, helt klart är känslorna i vägen.

Inspirerad av ordet utrensning från Skrivpuff.

tisdag 14 maj 2013

Måndagen 13 maj 2013

Det var den dagen. Den måndagen. En dag bland alla andra. En dag som bara kom. En dag som bara gick. Utan att märkas. Utan att ta farväl. Det var den dagen.

Inspirerad av ordet farväl från Skrivpuff.

söndag 12 maj 2013

Det som är så bra med tankar

Prata kan man ju. Säga förlåt för att de säger att man måste. Men de kan inte veta vad man tänker när man säger det. Det är det som är så bra med tankar.

Inspirerad av ordet förlåt från Skrivpuff.

torsdag 9 maj 2013

Käre vem du nu är

Först säger du att jag ska lyssna på mitt hjärta och sen säger du att jag ska lyssna på min kropp. Det är bara det att min kropp inte vill samma sak som mitt hjärta. Om jag lyssnar till hjärtat sviker jag kroppen och lyssnar jag till kroppen sviker jag hjärtat. Vem ska jag lyssna på egentligen?

Inspirerad av ordet svek från Skrivpuff.

tisdag 7 maj 2013

Nu är det sagt

Det är lika bra jag erkänner. Jag behöver kärlek. Jag behöver rätt så mycket kärlek tror jag. Det är nästan så jag vågar påstå att jag inte klarar mig utan kärlek. Så. Nu är det sagt.

Inspirerad av ordet erkännande från Skrivpuff.

söndag 5 maj 2013

Ett svårt barn

Jag var ett svårt barn det sa min mamma alltid och nu säger min fru att jag att jag är en svår människa så jag sökte upp en doktor som säger att min prognos är dålig. Jag är ett svårt fall säger hon.

Inspirerad av ordet elakartad från Skrivpuff.

lördag 4 maj 2013

Grubbel gör en dyster

Det var roligare förr, sa Gamlan. Ja, inte är det roligt inte, sa Tröttan. Man hade inte tid att grubbla så mycket då, sa Gamlan. Grubbel gör en dyster, sa Tröttan. Synd att man inte kan ställa tillbaka tiden, sa Gamlan. Orkar inte ens tänka på det, sa Tröttan.

Inspirerad av ordet melankoli från Skrivpuff.

fredag 3 maj 2013

Om man vågar nudda lätt vid hennes hand

Vad vi pratade om minns jag inte men vi pratade väl om sånt man pratar om när man inte pratar om det man pratar om utan står och undrar om man vågar nudda lätt vid hennes hand.

Inspirerad av ordet beröring från Skrivpuff.

onsdag 1 maj 2013

Bara som jag tror

Jag tror att vi kommer att dö varenda en av oss. Jag tror att våra efterlevande kommer att gråta på vår begravning och käka mackor (med likdelar på) till begravningskaffet, sen kommer allt att rulla på som vanligt tills det är deras tur att bli begråtna och så kommer det att fortsätta i oändlighet, men det är bara som jag tror.

Inspirerad av ordet framtidstro från Skrivpuff.